Agenda


Month: Year:
« Prev February 2017 Next »
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
         
Category Key
 Dutch Skim Tour
 ESL Wedstrijd
 Meeting
 Onafhankelijke wedstrijd
 Overig (Skimboard)
 Skimboard Demo
 UST wedstrijd

 

De events zijn genoteerd met kleurtjes om hun categorie aan te geven, hieronder een verklaring van de kleuren!

GEEL: Onafhankelijke Wedstrijd, een skimboardwedstrijd die geen punten oplevert in de DST Tour, wel leuk om mee te doen natuurlijk!

ORANJE: Dutch Skim Tour (DST) als lid van de DSA haal je punten binnen door mee te doen aan wedstrijden die onderdeel zijn van de DST, degene met het hoogste aantal punten mag zich eind van het jaar “Nederlands Kampioen” noemen!

ROOD: ESL Wedstrijd, internationale wedstrijd, leuk voor als je aan de Europese Skimboarding League mee wilt doen!

BLAUW: Skimboard Demo, meestal zijn dit lessen waar je kan leren skimboarden, vaak worden ze gegeven als side-event van een groter (surf)event op het strand! Leuk om naar toe te gaan als je wilt leren skimboarden, of mensen met de sport wilt introduceren!

GROEN: Meeting, een groepje skimboarders heeft op een plek afgesproken te gaan skimmen, vaak worden deze events kort van te voren geplanned, dus hou de site goed in de gaten. Meer up to date info over waar er geskimd wordt en door wie kun je ook vinden op onze facebook pagina.

ROZE: Overige evenementen in de skimboardwereld, soms worden films online in premiere gegooid of zijn er acties, wij zullen proberen die hier ook te vermelden!

Voor vragen,suggesties, of aanmelden van nieuwe events kun je emailen naar de DSA! Mail: info@dutchskim.nl!