DST


De Dutch Skimboarding Tour is het officiële Nederlands Kampioenschap skimboarden verdeeld over verschillende evenementen in Nederland. Voor zowel flatland skimboarden als wave skimboarden gelden de verschillende georganiseerde wedstrijden door geheel nederland als onderdeel van de Dutch Skimboarding Tour, wanneer deze daar hun goedkeuring voor krijgen. Het laatste evenement en tevens finale van de tour zal worden georganiseerd door de Dutch Skimboarding Association. Voor beide disciplines zal de Nederlands Kampioen bepaald worden met behulp van een ranglijst waarin de resultaten van alle evenementen verwerkt zijn. Deze ranglijst zal na elke wedstrijd worden bijgehouden en op de website te vinden zijn.

De DST bestaat uit een aantal wedstrijden die door verschillende enthousiaste skimboarders uit nederland worden georganiseerd. De DSA helpt deze wedstrijden door o.a. de jurering en sponsoring. Het afsluitende evenement, tevens de finale, zal wel door de DSA worden georganiseerd.

Meer gedetaileerde informatie over de DST vind je hier. Daarnaast kun je voor vragen, opmerkingen of meer informatie over de DST contact opnemen met Nienke van Breugel, nienke@dutchskim.nl Voor vragen, opmerkingen of meer informatie over DST wedstrijden kun je contact opnemen met de organisatie van dat evenement.