www.dutchskim.nl
dutch Welkom: Inloggen / Registreren
Valuta:

Privacy verklaring

Privacy verklaring
We zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Wij verkopen nooit uw persoonlijke gegevens (waaronder e-mail, naam of demografische) aan een derde partij bedrijf. Als u kiest voor onze nieuwsbrief niet ontvangen, zullen we nooit sturen u ongevraagde e-mails. Als u uw betaling te doen met behulp van een credit card kunt u er 110% zeker van zijn dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn. We maken gebruik van een 256 bit encryptie secure socket layer (SSL) verbinding tijdens het afrekenen, behalve voor de rederij het leveren van uw bestelling.
We delen alleen uw verzend adres en telefoonnummer met de rederij. We bewaren uw gegevens in onze databases om audits, customer spoor, en de bank regelgeving. De informatie die wij van u verzamelen wordt alleen gebruikt voor het verwerken en verzenden van uw bestelling. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om u te voorzien van een orderbevestiging en tracking nummer. Uw telefoonnummer wordt gebruikt om u te contacteren in geval van een probleem met de uitvoering of de levering van uw bestelling.
beveiliging
Deze site heeft veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, misbruik en wijziging van de informatie onder onze controle te beschermen. Gevoelige of persoonlijke materiaal wordt uitsluitend behandeld door gekwalificeerde medewerkers en niet bewaard in open gebieden van onze server. Onze beveiligingsbeleid ook de overdracht van persoonsgegevens materiaal te verbieden, zoals accountgegevens, tenzij deze zijn versleuteld door goedgekeurde methoden.
Keuze / Opt-Out
Onze winkel heeft geen informatie over klanten te verkopen aan derden. We bewaren uw gegevens in onze databases voor doeleinden zoals audits, de klant volgen en bancaire regelgeving. We doen af ​​en toe e-mail klanten over specials met betrekking tot aankopen passend hun behoeften.
Alle voorgelegd aan belstaffuksale.ecshop.co.uk informatie zal volledig vertrouwelijk blijven.
Als u nog vragen, zorgen of opmerkingen over ons privacybeleid willen we graag weten zodat we ze kunnen pakken. Neem dan contact met ons op via e-mail op service.aline@hotmail.com
Terug
Copyright © 2018 Famous Footwear - Gratis Verzending En Retourneren All Rights Reserved.Powered by www.dutchskim.nl