www.dutchskim.nl
dutch Welkom: Inloggen / Registreren
Valuta:

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
De levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen.
We zullen proberen ons best voor verzenden van uw bestelling zo snel mogelijk, ondertussen zullen wij u e-mail om uw bestelling te bevestigen. Normaal gesproken binnen 12 uur als de producten op voorraad zijn. In ieder geval zullen wij uw bestelling worden binnen 24 uur. Als we niet kunnen verzenden van uw bestelling op tijd, we u e-mail ook naar de gedetailleerde levertijd vertellen. Natuurlijk, als we onze belofte niet houdt, heb je het recht om uw bestelling te annuleren voor het ontvangen van een volledige terugbetaling.
Warm prompt: Vergeet het gedetailleerde verzendadres te schrijven, als niemand thuis is, laat ons uw telefoonnummer, zodat u uw bestelling vlot kan ontvangen.
annuleringen
Wilt u uw bestelling te annuleren, pls e-mail ons onmiddellijk. 5% annuleringskosten van toepassing. Verzonden bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Ik hoop dat je kunt begrijpen. Dank je.
Returns
In de af en toe een geval van fabricagefouten, zouden we vervangen / repareren van de producten zonder kosten voor de klant. Om een ​​item terug te keren, moet u ons een e-mail en ons eerst op de hoogte van de reden. Dan zullen we u voorzien van verdere instructies over onze scheepvaart informatie. Goederen moeten ongebruikt worden geretourneerd en bevatten alle originele verpakking en labels. Na ontvangst van de retour goederen, zullen wij uw betaling terugbetalen.
uitwisselingen
Om een ​​product uit te wisselen, moet u ons een e-mail en ons te informeren over de reden. Dan zullen we u voorzien van verdere instructies over onze scheepvaart informatie. De goederen kunnen worden uitgewisseld onder de omstandigheden van unuesd en in de originele staat met alle originele verpakkingen en etiketten. Bij inlevering van een item voor een uitwisseling, moet u ervoor zorgen dat uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies duidelijk zijn aangegeven.
Wij raden u traceerbaar scheepvaart gebruiken. Als uw goederen te verliezen op de weg, kunt u de rederij te traceren. Voor buitenlandse orders dit proces kan soms oplopen tot 30 dagen.
verzekering
Je hoeft geen extra geld te betalen voor de verzekering. De rederij die verantwoordelijk is voor alle objecten die ze ondernemen zullen zijn. Meer dan 99% van de artikelen veilig geleverd. In het geval dat uw punt verloren of beschadigd is, zullen wij verantwoordelijk zijn voor de helft van het verlies.
Terug
Copyright © 2018 Famous Footwear - Gratis Verzending En Retourneren All Rights Reserved.Powered by www.dutchskim.nl