Wijk aan Zee SHOOTOUT


Het skimboard seizoen is momenteel in volle gang. De eerste twee wedstrijden van het seizoen zijn nog maar net geweest en de derde staat alweer op de stoep!
In mei was de Holland Skim Jam weer een gezellige bedoeling. Het weer was heerlijk wat resulteerde in een relaxte sfeer en veel bekijks tijdens de flatland wedstrijd. Goed weer gaat in Nederland maar heel zelden gepaard met goede golven, dat gold helaas dus ook voor de Holland Skim Jam. Daarom is in overleg met de deelnemende skimboarders besloten om de wedstrijd wel door te laten gaan, maar niet te laten meetellen voor de DST, de golven waren simpelweg TE klein om het een waveskim wedstrijd te noemen. Dit betekent wel dat er nog geen ranglijstpunten zijn verdeeld en dat iedereen nog steeds even veel kans maakt op het Nederlands Kampioenschap!

Ook 1,5 week geleden was er een skimboardwedstrijd in Nederland. Deze keer vielen er geen punten te verdienen voor de DST, maar wel voor de Europese Flatland Skimboard Tour! De Dutch Flatland Skimboarding Open, georganiseerd door één van onze sponsoren Skimguru, was gezegend met een heerlijk zonnetje en veel internationale deelnemers uit onder andere Duitsland, Polen en Engeland.

10411352_580690902028239_8767656120023239108_nDe eerst volgende wedstrijd is al aankomend weekend, namelijk de Wijk aan Zee Shootout op zaterdag 14 juni. De weersvoorspellingen zien er veel belovend uit, een heerlijk zonnetje en waarschijnlijk nog golven ook! Wie gaat de eerste punten scoren voor de DST Waveskim? En gaat het iemand lukken om Adrien van de 1e plaats af te houden tijdens de Flatland competitie? Zorg dat je erbij bent!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *